Ποιοι Είμαστε

Το Body Club είναι μία ελληνική εταιρία, που από το 1993 έθεσε σαν κύριο στόχο της να βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που αθλούνται, σε επαγγελματικό αλλά και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, προσφέροντάς τους τα πιο ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υγιεινής-αθλητικής διατροφής, εκγύμνασης και ένδυσης.


Συμπληρώματα Διατροφής:


Η απευθείας συνεργασία που έχουμε εξασφαλίσει με την πιο δυνατή εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής στην Ευρώπη, Scitec Nutrition και τις θυγατρικές της Full Force Nutrition και Pharma First Nutrition, εξασφαλίζουν την ποιότητα των προιόντων μας καθώς αποφεύγονται κίνδυνοι όπως νοθεία, κακή αποθήκευση, και σύντομες ημερομηνίες λήξης των προϊόντων. Επίσης με αίσθημα ευθύνης διεξάγουμε συνεχώς δικούς μας ανεξάρτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους στα προϊόντα που εμπορευόμαστε, σε συνεργασία με εργαστήρια αναλύσεων.


Αθλητική - Μαχητική Ένδυση:


Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει κάνει το επιχειρείν στη χώρα μας πολύ δύσκολο. Εμείς επιλέγουμε να συνεργαστούμε και να στηρίξουμε αυτούς που προσπαθούν μέσα σε αυτές τις αντιξοότητες. Έτσι επιλέγουμε να εμπορευόμαστε, κυρίως, ρούχα από 100% ελληνικές εταιρίες που διατηρούν την παραγωγή στη χώρα μας, από το ύφασμα έως τη συσκευασία, διατηρώντας πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας στις καλύτερες τιμές.


Όργανα - Αξεσουάρ Γυμναστικής και Πολεμικών Τεχνών:


Το Body Club συνεργάζεται ΑΥΣΤΗΡΑ με εταιρίες οι οποίες διαθέτουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις ISO για τα προϊόντα τους που αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια και την αντοχή κατά τη χρήση τους.


Service:


Το service και η τεχνική υποστήριξη είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιλογή εξοπλισμού οικιακού και επαγγελματικού. Γι αυτό πέραν των επίσημων αντιπροσωπειών, που καλύπτουν τα έτη εγγύησης που παρέχονται στο κάθε όργανο, συνεργαζόμαστε με την εταιρία με την μεγαλύτερη εμπειρία στο χώρο της τεχνικής υποστήριξης σε επαγγελματικά και οικιακά όργανα Gym-Service.


Team Body Club:


Η ομάδα του Body Club αποτελείται από ειδικούς στο χώρο της προπονητικής και της διατροφολογίας οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν υπεύθυνα στη εκπλήρωση του στόχου σας με ασφάλεια! Αυτή τη στιγμή το δίκτυο των συνεργατών μας καλύπτει πολλές περιοχές της χώρας μας και ευελπιστούμε σύντομα να καλύπτουμε όλη την επικράτεια.